یکشنبه 21 تير 1405 - Sun 12 Jul 2026
  • استراتژی "مقابله به مثل یا پینگ پونگی" برای مقابله با تهاجمات آمریکا کافی است؟

  • گراهام به مرگ طبیعی مُرد یا کُشته شد؟

  • وضعیت بورس امروز یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵

  • کشور همچنان در شرایط جنگی قرار دارد

  • معمار جنگ در حساس‌ترین مقطع جنگی از صحنه محو شد + فیلم و عکس

  • وعده پشت وعده؛ الان هم وقت تغییر نسل نیست!

  • لیندسی گراهام قربانی کدام سرویس اطلاعاتی شده است؟ + عکس

  • حمله هوایی به لرستان

  • قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۱ تیر

  • جنگ با واقعیت در قاب اسرائیل اینترنشنال +فیلم

  • توضیحات بقائی درباره جزئیات سفر عراقچی به عمان

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵

  • تاکتیک فشار حداکثری با پوشش دیپلماسی

  • پیش‌بینی جدیدترین مسیر احتمالی بورس

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۲۱ تیر

  • بیانیه سنتکام درباره جدیدترین تجاوز آمریکا به ایران

  • قالیباف: دوران توافقات یک طرفه تمام شده است

  • قالیباف در مسیر لاریجانی؛ لانچر جنگ شناختی دست کیست؟

  • استوری مهران غفوریان برای مزار رهبر شهید

  • پایان اعضای باند دالتون‌های تهران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 53396
    تاریخ انتشار: 21/فروردين/1396 - 11:07
    گزارش//

    اصلاح‌طلب‌ها از یک انتقاد چند ثانیه‌ای عصبی شدند!/ حمله اصلاح طلبان به منتقد این انتقاد

    یک انتقاد ساده از سوی مهران مدیری به وضعیت اقتصادی باعث حمله دولتی‌ها و اصلاح‌طلب‌ها به این کمدین شد!

    اصلاح‌طلب‌ها از یک انتقاد چند ثانیه‌ای عصبی شدند!/ حمله اصلاح طلبان به منتقد این انتقاد

    به گزارش پایگاه خبری حامیان ولایت؛مدعیان آزادی‌خواهی و دموکراسی طلبی، باز هم در برابر نقد، شمشیر کشیدند! البته این نوع برخوردها از سوی این جماعت، دیگر به امری عادی و مرسوم تبدیل شده است. هر کس کوچک‌ترین نقد به عملکرد خودشان کند یا نظری برخلاف میل آنها را بیان کند و حتی بازیگری اگر در فیلمی که محتوای آن خلاف نظر این طیف باشد باید خود را با شدیدترین برخوردها به خصوص در فضای مجازی آماده کند.
     
    مهران مدیری در دو برنامه «دورهمی» در سال جدید خود انتقاداتی کوتاه را درباره عملکرد دولت و وضعیت اقتصادی بیان کرد. وی در برنامه 12 فروردین گفت: «اگر انرژی‌ها به حد روزهای پیش از آغاز دوره چهار ساله بود،الان آب از دریاچه ارومیه بیرون می‌پاشید‌، سر سفره‌ها یک کم بیشتر از چیزی که الان هست بوی نفت می‌آمد و مردم جنوب حداقل چند روز در سال آسمان آبی می‌دیدند.» و در برنامه 18 فروردین هم اظهار کرد: «آدم دیدم از بس رونق اقتصادی خوبه، فرش منزلش را هم فروخته است.»
     
    اما همین دو اشاره کوتاه که تنها چند ثانیه از یک برنامه یک ساعته را تشکیل می‌داد عصبانیت اصلاح‌طلب‌ها و اعتدالی‌ها را برانگیخت. به طوری که روزنامه ایران (ارگان مطبوعاتی دولت) دیروز گزارشی را علیه مدیری منتشر کرد. در بخشی از این گزارش آمده است: «نوک پیکان انتقادات او همواره تنها به سمت یک جریان سیاسی است. در 8 سال روی کار بودن دولت احمدی‌نژاد که بسیاری از صاحب نظران، مردم و تحلیلگران سیاسی از جناح‌های مختلف نقدهای فراوانی را به آن وارد می‌دانستند، کسی به یاد نمی‌آورد که او کمرنگ‌ترین کلامی را در انتقاد به آن دولت بر زبان آورده باشد.»

    منبع : حامیان ولایت

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما